Werkgroepen

Huiskamers

Binnen CW zijn verschillende eetgroepen actief. Zij koken en eten wekelijks samen in een van de twee gemeenschappelijke huiskamers die beide van een grote, volledig ingerichte keuken zijn voorzien. In huiskamer 3 gelegen aan de tuin, kan je het kinderpartijtje van je zoon of dochter vieren. In huiskamer 4, voorzien van een ruim en zonnig terras, kunnen bewoners hun ‘grote’ visite in een huiselijke sfeer ontvangen.

Eetgroep buiten

Film

Geregeld draaien we in de grote zaal een bijzondere film. Met groot scherm en beamer vertoef je dan in onze huisbioscoop. Voor programmering en aankondigingen tekent de werkgroep Bios.

Tuin

Onze prachtige, grote tuin is voor ieder wat wils! De kleintjes spelen samen in de zandbak, springen op de trampoline, klimmen, schommelen en racen rond met hun karretjes. Volwassenen lezen, praten bij; kopje thee of glaasje wijn erbij. En bij mooi weer wordt er in de tuin gegeten.
De werkgroep Tuin bestaat uit ca. acht mensen die elk seizoen liefdevol en deskundig weer schoffel en hark ter hand nemen, gelukkig met behulp van niet-groene-vinger-mensen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Nieuwe leden

De werkgroep Nieuwe leden houdt zich bezig met het werven en kiezen van nieuwe bewoners. Zij onderhouden de contacten met de kandidaten, geven rondleidingen en voeren intake-gesprekken. De werkgroep organiseert ook Centraal-Wonen-middagen: ontmoetingsmomenten voor kandidaten en bewoners om elkaar goed te leren kennen.

Sociale media

Deze werkgroep beheert en onderhoudt CW-website en Facebook.

Creatieve ruimte

Deze ruimte is geheel ingericht om creatief bezig te zijn, vooral met tekenen en schilderen.  Regelmatig exposeren bewoners er hun eigen werk.

Logeerkamers

Verspreid over het gebouw hebben we drie logeerkamers. Bewoners kunnen deze reserveren voor gasten. Via het landelijke centraal wonen netwerk overnachten regelmatig mensen van andere CW-projecten.

Sauna

Op de tweede verdieping bevindt zich onze sauna en een ligbad.

Stilteruimte

De stilteruimte is ingericht voor meditatie, yoga en contemplatie.

Fietsenstalling

We hebben een kleine, inpandige fietsenstalling en een grote aan het gebouw aangebouwde stalling voor allerhande tweewielers. Beide zijn overdekt. Er is voor iedereen plek om fiets, brommer of bakfiets te stallen.

Techniekgroep

De werkgroep techniek is verantwoordelijk voor het klein onderhoud binnen CW. Zij hebben een techniekkast met goed gereedschap in beheer.

Hobbyruimte

Hier kan je net die plank vinden die je nodig hebt. Of je eigen kastje verven, zonder daar thuis de rommel van te hebben.

Muziekruimte

Onze muzikanten kunnen oefenen in deze geïsoleerde kamer, waar drumstellen en versterkers opgesteld staan. Binnen CW zijn verschillende bands actief, waaronder Musique d’Olive.

Tweedehands kleding

Een jas, trui, broek of dat eens leuke bloesje: een ander kan er blij mee zijn. Dat is het idee achter de kledingkamer.

Internet / intranet

Bewoners kunnen voor € 7,50 per maand gebruik maken van een snelle, gezamenlijke internetverbinding van 80 Mbit/seconde.