Oudejaarsdag 2013 en Nieuwjaarsduik 2014

Op oudejaarsdag werden traditioneel getrouw oliebollen en appelflappen gebakken door enkele bewoners. In de middag was iedereen welkom in het eenmalig voor deze dag opengestelde Oliebollencafé, waar iedereen verwend werd met 

De aankondiging van de alternatieve nieuwjaarsduik

de zelfgebakken oliebollen en appelflappen. Oudejaarsavond in CW was een gezellig avond, waarbij alle bewoners hun eigen ding konden doen. Enkele bewoners speelden piano en zongen daarbij, anderen speelden spelletjes zoals klaverjassen en scrabble en ook vond er een heuse sjoelcompetitie plaats. Aan de bar werd gezellig gekletst. De grote tafel in de Grote Zaal stond vol met lekkere hapjes. De beamer was net niet op tijd gereed om het begin van de Eindejaarsconference te kijken. Daarna werd er met z’n allen afgeteld en werd gezamenlijk het nieuwe jaar ingegaan, met champagne, vuurwerk en de beste wensen. 2014 was goed begonnen!

IMG-20140101-WA0003

Voor nieuwjaarsdag hadden twee bewoners het initiatief genomen om een alternatieve nieuwjaarsduik te organiseren op 1 januari in de middag. Acht dappere bewoners durfden het aan en namen een duik in de koude zee. Een grote groep bewoners kwam supporten. Na de duik stonden de supporters klaar met handdoeken en badjassen. Er hingen vlaggetjes, er was een vuurtje gemaakt en er werd warme chocolademelk geschonken. Met ongeveer 23 bewoners was dit een bijzonder begin van het nieuwe jaar en wellicht het begin van een nieuwe traditie..?