NLdoet in CW

Op zaterdag 11 maart is het weer zover: CW doet mee met NLdoet. Ziedaar het spandoek!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Zoals altijd starten we met koffie, thee en taart, alles verzorgd door medebewoners. Na nog ’n koffie beginnen de toegestroomde CW’ers, enkele leden van de geïnteresseerden-lijst én twee buren met de werkzaamheden. De plannen zijn al lang vooruit bedacht en nu komt het aan op de uitvoering.

Het tuinmeubilair en het speelhuis krijgen een grondige opknapbeurt. Schuren, stofvrij maken en in de menie zetten of beitsen. De kruidentuin wordt ont-onkruid, de paadjes begaanbaar en de picknicktafel weerbestendig gemaakt. Voor binnen is er ook een aardige klus: ‘n benedengang krijgt vandaag nieuwe muurverf; eerder al werd deze gerepareerd en schoongemaakt.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Om half 1 schuiven we aan voor een voedzame en gevarieerde lunch, liefdevol gemaakt door een bewoner. Na deze welkome pauze gaat ieder verder met zijn of haar klus. Onze NLdoet-dag eindigt met een drankje aan de bar én een tevreden gevoel over wat we met elkaar gedaan hebben.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De weergoden waren ons gunstig gezind: de zon scheen en de temperatuur aangenaam. Een zonnige dag, tussen twee regendagen in.