Jaarfeest ‘In zee met CW’

Spetterend vieren we op zaterdag 23 september onze 33ste verjaardag. ‘In Zee met CW’, heet die dag. Wie tegen twaalven de grote zaal betreedt, waant zich onder water, omringd door zeewier, vissen en luchtbellen. Een tiki-bar en een privé zandstrand maken de aankleding compleet. We starten met een uitgebreide lunch in de buitenlucht, begeleid door een accordeonist en een gitarist die prachtige zeemansliederen ten gehore brengen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Voor de kinderen is een leuk middagprogramma georganiseerd. Op een groot springkussen ravotten ze naar hartenlust; ze bouwen vlotten, versieren die en laten ze te water in het aangrenzende park. Na de koffie met snoeperij gaat het programma verder met spelletjes voor jong en oud: ‘n speurtocht, haaienbeksjoelen, flessenpost, schatkistgrabbelen en haringhappen.. Je gezicht laten schminken  in het thema: bijna niemand laat deze kans voorbij gaan. Al was het maar een dolfijn of anker op je onderarm.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Voor het ieder-brengt-iets-mee-diner komen piraten, zeeheksen, drenkelingen en zeemeerminnen met heerlijkheden aanschuiven. Aansluitend treedt in de grote zaal een geweldige band op die met gemak alle voeten van de vloer krijgt. De tiki-bar offreert heerlijke cocktails, buiten wordt een vuurtje gestookt. Het programma vervolgt met karaoke en de zangers trekken pas laat hun deuren achter zich dicht.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Al met al een buitengewoon geslaagde dag waar we met plezier op terugkijken!