Grote zaal klaar!

In het laatste weekend van juni leggen we de laatste hand aan de volledige renovatie van de Grote zaal. Een nieuwe vloer ligt er dan al, wanden zijn kaar en ook een nieuwe bank heeft z’n plek gevonden.

We blijken behoorlijk wat deskundigheid ‘in huis’ te hebben: een meubelmaker, behanger, tegelzetter en ‘n stukadoor. Inspirerend om te zien wat er allemaal komt uit de handen van bekwame bewoners. Het prachtige, houten aanrecht is gemaakt van een boom die aan de overkant in het park stond: dat is toch heel bijzonder! De oude kraan valt uit de toon op het nu zo mooie aanrecht. Dus een andere aangeschaft: een snelle actie via marktplaats. Op een van de muren wordt een wandgrote foto van een bos geplakt: het sluit aan op het groen in de tuin. Twee stoelen, gescoord bij onze eigen meeneem-tafel, staan nu tussen de planten: dat gedeelte van de zaal krijgt daarmee een serre-sfeer. Boven het aanrecht worden mooie, groene tegels geplaatst – een geweldige job – en komen decoratieve kistjes als blikvanger.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De harde werkers worden op zaterdag verwend met een heerlijke lunch en op zondag sluiten we deze klus samen af met een drankje aan de bar. Een relaxed weekend, hartverwarmend, inspirerend en creatief!