Doe-dag: aan de slag!

De doe-dag binnen CW is zoals altijd een gezellig gebeuren; op zondag 25 februari is er weer een gepland.

Om half elf ‘s morgens komen uit alle hoeken en gaten CW’ers naar de grote zaal voor koffie of thee en de verdeling van de werkzaamheden. Dan gaat de bedrijvigheid los. Allereerst in de grote zaal. Het bargedeelte wordt grondig aangepakt: barkastjes leeggehaald en verwijderd, de muur in de verf, de bar zelf geschuurd en in de grondverf. De kinderstoeltjes krijgen een nieuwe verflaag. Het terras buiten wordt met de hogedrukspuit ontgroend en alle kozijnen krijgen een schrobbeurt.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Er is buiten nog meer te doen. Dakgoten worden bladervrij gemaakt. Het speeltoestel krijgt een ferme douche. Rommel verdwijnt uit de buitenfietsenstalling en tuinmeubilair wordt schoongemaakt. In het gebouw worden binnendeuren opnieuw gesteld, kapotte hoeklijsten gerepareerd. Tafels krijgen de juiste plek. Overtollige spullen mogen weg en potten verf die al jarenlang in de hobbyruimte staan te verdrogen, gaan naar de milieustraat.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Tussen de middag krijgen we een heerlijke lunch voorgeschoteld. ’s Middags kijken we met plezier terug op de gedane arbeid! Ook de kinderen hebben enthousiast  meegeholpen.