CW bruist

Doedag: 11 november
Alweer een TOPdag, zegt de organisator. Ontzettend veel werk verzet, te veel om op te noemen, met als absoluut hoogtepunt het verwijderen van de klimop op de pergola in de binnentuin. Geen gemakkelijke klus, want die zat hartstikke vastgegroeid. Om de werklust te begeleiden een gezellige koffietafel met boterkoek en appeltaart.

Sinterklaas: 5 december
Wie doet er mee met het alom bekende dobbelspel? Je brengt één of meer kleine cadeautjes, mogen ook foppers zijn, mee. Ingepakt liggen ze in het midden van de kring: zo’n 30 kinderen en volwassenen deden mee. Zeer geslaagd: af en toe grote hilariteit om de tactieken van vooral kinderen en het de ene keer links, dan weer rechts doorgeven van je ‘veroveringen’. Alles bleek tijdelijk.
Met tevoren nog (vegetarische) erwtensoep een topper.

Kerstdiner: 26 december
Vaste prik op eerste of tweede kerstdag. Hoe gaat zoiets bij ons? Een bewoner neemt initiatief, communiceert dag en tijd. Meestal is de formule een potluck, d.w.z. ieder neemt (georganiseerd) iets mee voor het buffet, de tafel wordt gezellig gedekt, kaarsen aan. Deze keer wordt er gezongen: kerstliederen uiteraard.
Voorafgaand een oproep aan bewoners om kerstversieringen te maken. Een heel gezellige middag die naar meer smaakte.

Tussen kerst en het nieuwe jaar:
De puzzel-driedaagse: in de Grote zaal liggen allerlei puzzels klaar. Ieder kan meedoen en lekker kletsen uiteraard. Met oudjaar is de bar open, er zijn hapjes, met champagne wordt het nieuwe jaar verwelkomd. Op de eerste zondag in het nieuwe jaar is onze Nieuwjaarsreceptie waar meestal ook oud-bewoners en buren komen en luisteren naar de toespraak van de voorzitter van ons bestuur.

Paasbrunch: 2e paasdag (1 april)
In intiem gezelschap vond deze brunch plaats in huiskamer 3.

En verder:
We hebben ook vaste activiteiten. Zo is er ‘thee op dinsdagmiddag’, nu in de vide en straks in de tuin, de bar is open op zondagmiddag, de CW-leesgroep bespreekt boeken, en eenmaal per twee weken wordt ’n film vertoond. Al deze activiteiten staan open voor iedereen.

Zoals gezegd: CW bruist!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.